Projektor bérlés és kölcsönzés gyakori kérdései

Bérelt már projektor, vagy még csak most gondolkodik rajta? Rengeteg kérdés felmerülhet az Ön fejében, ahogy másoknak is szokott. Hogy segítsünk a döntésben, eddigi tapasztalataink alapján összeszedtünk egy listát arról, hogy ügyfeleink mit szoktak kérdezni tőlünk amikor projektort szeretnének bérelni.

Mennyi a kaució projektorbérlés esetén?

A kaució mértéke projektoronként 50.000 Ft. Vagyis ha Ön 3 projektort bérel, a kaució mértéke 3 x 50.000 Ft, azaz 150.000 Ft. A kaució összegét visszautaljuk amint a projektorokat visszaszolgáltatta részünkre.

Mikor kapom vissza a projektorra adott kauciót?

Az összeg visszatérítése a bérbeadás utolsó napján történik, miután a Bérbeadó átnézi a projektor műszaki és esztétikai állapotát. Abban az esetben, ha bármilyen sérülés, törés, hiányosság keletkezik a bérbe adott projektoron, akkor a Bérbeadó a leadott kaucióból levonhatja a keletkezett kár, vagy hiányosság javítási vagy javíttatási költségét, melynek nagyságáról és összegszerűségéről a Bérlőt tájékoztatja. Erről minden esetben jegyzőkönyv készül.

Mi minősül károkozásnak a bérbe adott projektoron?

A berendezésen esett esetleges hajszálkarcok, elkoszolódások nem minősülnek kárnak. A repedések, törések, esésből származó működési hibák, illetve hiányosságok minősülnek okozott kárnak. Ebben az esetben a kártérítés a Bérlőt terheli, ami az okozott kár felmérése után kerül levonása a kaucióból.

A megrendelést követően mennyi idő alatt kapom meg a bérlendő projektort?

Munkanapokon a rendelést követő 2 órán belül, munkaszüneti napokon a következő munkanapon kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot adategyeztetés céljából, majd a rendelés véglegesítéséről e-mailt fog kapni. A megrendelt projektorokat az Ön által egyeztetett időpontban szállítjuk a megjelölt helyszínre.

Milyen fizetési módok vannak projektor bérlés esetén?

A fizetési feltételekről a felek egymás közt állapodnak meg. A fizetés történhet készpénzzel, vagy előreutalással. A kaució visszafizetése mindig a bérbe adott projektor visszaérkezésekor történik. A bérlésről minden esetben számlát állítunk ki.

Mikor kell kifizetnem a bérlés összegét?

Mint minden bérlési szolgáltatónál, így nálunk is a bérlés megkezdése előtt kell kifizetni a projektor bérlés összegét. Erről díjbekérőt állítunk ki, majd az összeg beérkezése után állítjuk ki a számlát.

Kik bérelhetnek projektort?

A bérlésnél nincsen megszabva, hogy cég, vagy magánszemély bérelheti. Bárki megteheti ezt, természetesen a hiteles személyes, avagy céges adatok megadásával, aláírással, illetve kaució megfizetésével indulhat a bérlés.

Mit kell tennem, ha a bérelt projektor nem működik?

Amennyiben a bérlési idő alatt a bérbe adott projektoron, a Bérlő hibáján kívül működésbeli hibák lépnek fel, úgy a megadott elérhetőségeink egyikén kérjük jelezze felénk a problémát, és a szerződésben foglaltak szerint a hiba bejelentését követő 24 órán belül kollegánk a megadott címre szállítja a cserekészüléket.

Hogyan tudom meghosszabbítani a projektor bérlést?

Abban az esetben, ha a bérelt projektorokat tovább szeretné bérelni mint ahogy a szerződésben rögzített bérlési idő szerepel, úgy kérjük, egyeztessen kollégánkkal, hogy tudjuk-e tovább Önnél béreltetni a projektort. Ebben az esetben a további napokkal nő a bérlési idő és költség.

Kapcsolat

Ha szeretne megrendelést leadni vagy a bérléssel kapcsolatban bármiféle kérdése merülne fel, hívjon vagy írjon nekünk, vagy tekintse meg Gyakori kérdések oldalunkat! Telefonszámunk: 06-30/9089-217

Megrendeléshez az eszközök mennyisége, bérlés időtartama, valamint a ki- és visszaszállítási cím és időpont mellett kérjük az alábbi adatokat megadni:
Céges megrendelés esetén: cég neve, címe, adószáma
Magánszemély esetén: név, cím, anyja neve, személyigazolvány száma